fredag den 24. april 2015

Vil du hjælpe de dømtes børn og mig ?

Jeg har virkelig fået meget at se til, og det er jo rigtig dejligt. Jeg er i fuld gang med at sælge mit foredrag "kærlig hilsen bankrøverens datter" og har fået rigtig megen positiv respons - og det gør mig simpelthen SÅ glad fordi så ved at de dømtes børn bliver hørt.
De første foredrag er allerede booket, wooohoooo!

Det er nedestående foredrag, så del det endelig med alle du kender som kunne have interesse i at høre om de dømtes børn. For jeg har virkelig brug for alles hjælp.

Du kan hente en printer venlig version af foredraget her 


Kærlig hilsen bankrøverens datter
 
Hver aften ligger 4000- 7000 børn sig i deres senge – ensomme, triste, sorgfulde, skræmte, glemte og skamfulde. De er bange for at blive udstødte, de føler en enorm skyld og de har mistet tillid til den verden de befinder sig i.
 
Disse børn, er børn af forældre der sidder i fængsel – kriminelle forældre. Disse børn har 3 gange større risiko for at ende i en kriminel løbebane. Der er dobbelt så stor sandsynlighed for at de vil give den negative sociale arv videre til deres egne børn.
 
Mange af disse børn har opgivet livet, allerede inden det overhovedet er begyndt for dem.
 
Christina giver de dømtes børn en stemme, hun bryder tabuet om at være barn af en kriminel. Hendes egen far blev bankrøver.
 
Hun sætter fokus på de signaler, som de voksne og professionelle i børnenes liv, skal være opmærksomme på og hvorfor det er så vigtigt at huske de dømtes børn. Hun bryder tavsheden og taler åbent om skyldfølelse, dårlig samvittighed, lavt selvværd og hvordan det er at have en forælder, der sidder i fængsel. Følelsen af svigtet. Hun giver indblik i en ellers lukket og tabubelagt verden.
 
Hun lægger ikke skjul på de konsekvenser, der er for et barn, ved at have en forælder, der sidder i fængsel; afmagten, sorgen, smerten, ydmygelsen og ensomheden.
 
Foredraget handler også om forståelse, at komme videre, frihed, nye højder og nye begyndelser selv om man har en tung historie med sig. Hun deler ud af sin erfaring både i det privat og gennem det professionelle liv hun har.
 
Foredraget vare godt 2 timer og henvender sig til både professionelle der arbejder med børn, unge og familier - samt unge og voksne.
 
Christina er uddannet pædagog, coach og terapeut – hun har de sidste 12 år arbejdet med familier i udfordringer, har egen virksomhed og er der ud over mentor og coach for kriminelle unge. Du kan læse mere om Christina herVi du vide mere, så ring på telefon 42 43 42 94 eller skriv på christina@christinasogaard.com


 
Rigtig dejlig weekend, og tusind tak for din hjælp - det betyder al verdens for både alle de børn der har brug for at dette tabu bliver brudt - og mig.

Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar